Alonissos til Mantoudi Ferge

Alonissos Mantoudi fergeruten knytter Sporadene med Hellas. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Anes Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 50 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Alonissos Mantoudi fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Alonissos - Mantoudi Fergeselskaper

  • Anes Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Alonissos Mantoudi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Alonissos Mantoudi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Alonissos Guide

Den greske øya Alonnisos er del av Sporadene, som ligger i Det Egeisk Hav. De andre øyenei øygruppen er Skiathos og Skopelos. Øyas største landsby, også kalt Alonnisos, ligger på den sørlige del av øya og er kjent lokal som Chora. Bukten i den sørlige enden av øya kalles også Alonnisos.

Øyas hovedhavn er Patitiri, som er beliggende på den sørøstlige kysten. Herfra er det fergeforbindelser til Volos, Agios Konstantinos og Thessaloniki på fastlandet. Det er også fergeforbindelser til øyene Skiathos, Skopelos og Skyros.