Katapola til Schinoussa Ferge

Katapola Schinoussa fergeruten knytter Kykladene med Kykladene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 25 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Katapola Schinoussa fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Katapola - Schinoussa Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 1 time 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Katapola Schinoussa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Katapola Schinoussa ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Schinoussa Guide

Den greske øya Schinpussa er en liten og fjerntliggende øy i Egeerhavet. Den ligger sør for øya Naxos og er en del av de små kykladene, sammen med Koufonissia, Donoussa og Iraklia. Øyas terreng består av et vilt landskap og isloerte strender, som er perfekte for besøkender som søker fred og ro. Øya har ikke ret mange turistfasiliteter, men dem den har, synes å være tilstrekkelig.

Øya er lett tilgjengelig fra Naxos, noe som gjør den til et perfekt reisemål for dagsturer. Et populært sted på øya er kirken Panagia Akathi i Chora, som er øyas viktigste kirke.