Syros til Ios Ferge

Syros Ios fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Cyclades Fast Ferries seiler opp til 3 ganger Uke, SeaJets 3 ganger Uke & Blue Star Ferries servicen er tilgjengelig opp til 4 ganger Uke.

Det er 10 Uke overfarter på Syros Ios overfarten mellom Kykladene og Kykladene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Syros - Ios Fergeselskaper

 • Cyclades Fast Ferries
  • 3 Ukentlige Avganger 2 t 55 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 3 Ukentlige Avganger 1 time 55 min
  • Få pris
 • Blue Star Ferries
  • 4 Ukentlige Avganger 3 t 55 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Syros Ios priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Syros Ios ruten er for en bil og 1 passasjer.

Syros Guide

Den greske øya Syros er del av Kykladene og ligger i Egeerhavet, omkring 145 km sørøst for Athen, den greske hovedstaden. Øyas historie går tilbake til omkring det 3. årtusenet f.kr. Gjenstander gravd ut på øya viser at det må ha vært et metallarbeid laboratorium på øya, som menes å ha hatt er forretningsforhold til Lilleasia. Under det 6. århundret f.kr. ble øya okkupert av samene, og mange av beboene dens flyttet.

Utover øyas skjønnhet, har den et blomstrende kulturliv og en kjærlighet til kunst. Turister bør ta seg tid til å besøkes øyas museer og gallerier, samt spasere gjennom de vakre landsbyens gater.

Det er fergeforbindelser fra øyas havn til Rafina og Piræus, Kykladene, Dodekanesene, Kreta, Thessaloniki og Skiathos.

Ios Guide

Den greske øya Ios er del av Kykladene og ligger i Egeerhavet mellom øeyene Santorini og Naxos. Øya har et populært natteliv, deilige strender og en rekke historiske monumenter, som er populære blant besøkender. Øya har vært populær med turister fra hele verden i mange år, og er avgjort en av de mest populære av de kykladiske øyene. Chora er en typisk gresk landsby på øya med tradisjonelle hvitkalkede bygninger, snodde gater og fargeriker blomster. Men om natten kommer landsbyen til live med mange steder å sosialisere.

Det er mange strender på øya med hvit sand, som bare venter på å bli utforsket. Øyas mest populære strnad er Mylopotas, hvor man også finner bar og restauranter. Hvis man ønsker en mer avsondret strand, så er Valmas eller Kolitsani et godt valg.