Heraklion til Tinos Ferge

Heraklion Tinos fergeruten knytter Kreta med Kykladene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Minoan Lines. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 timer 20 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Heraklion Tinos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Heraklion - Tinos Fergeselskaper

  • Minoan Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 6 t 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Heraklion Tinos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Heraklion Tinos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Heraklion Guide

Den greske Heraklion er hovedstaden og den største byen på øya Kreta. Knossos er en populær turist attraksjon, og ligger ca. 5 km fra Heraklion. Dette viktige arkeologiske området var Palace of King Minos og hjem til Minotaurus, hvis man tror på legenden. Slottet ble bygget over restene av en tidligere bosetning fra steinalderen.

En viktig attraksjon i selve byen er det arkeologiske museum, som ligger på det ene hjørnet av den sentrale Eleftherias Square, i et ombygget kraftwerft. Museet innsamler og viser mange gjenstander fra Knossos, Archanes, Phaestos, Zakro og mange andre arkeologiske steder på øya. Museets samling spenner over flere tusen år og omfatter Phaestos disk, klassiske hellenske og romerske skulpturer, freskoer, juveler, veggmalerier og keramikk.

Heraklion havn er viktig for både passasjertrafikk og frakt. Herfra er det fergeforbindelser til Santorini, Los, Paros, Mykonos og Rhodos. Det er også daglige avganger til Piræus på fastlandet.

Tinos Guide

Den greske øya Tinos er del av Dodekanesene og ligger i Egeerhavet. Det er det perfekte reisemålet for en avslappende familieferie med strender med rolige vann og et godt utvalg av turistfasiliteter. Øyas mest tradisjonelle landsbyer ligger inne i landet, og er berømt for deres maleriske arkitetur og sjarme. Øyas mest karakteristiske landsby, med tradisjonen sin for marmor utskjæring, er Pyrgos. Tinos har en særlig plass i grekenes hjerte, siden øya er hjemsted for kirken Panagia, som anses for å være beskytter av landet.

Tinos har fergeforbindelser til Pireus og Rafina, og også til øyene Andros, Syros og Mykonos, og nesten alle de kykladiske øyene.