Pireus til Naxos Ferge

Pireus Naxos fergeruten knytter Athen med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 5 timer 5 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 6 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t 5 min.

Det er 27 Uke overfarter på Pireus Naxos ruten mellom Athen og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Pireus - Naxos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 3 Daglige Avganger 5 t 5 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 6 Ukentlige Avganger 4 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Pireus Naxos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pireus Naxos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Pireus Guide

Havnebyen Pireus ligger i Hellas på Saroniabukta i Attika-regionen, og er en del av byområdet til Athen. Athen sentrum er bare 12 km unna. I Pireus sentrum er det som oftest trafikkork, og av den grunn er det mange turister som ikke besøker byen. Område har det som vanlige steder har; banker, offentlige bygg, fotgjengerområder og handlegater. Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner du fine restauranter, kafeer og barer.
Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden. Her holder også Hellas sine maritime selskap til og handelsflåten i landet. For ikke så lenge siden ble havneområdet oppusset. Nå finnes det en minibank, kontor for veksling av valuta, restauranter, kafeer, barer og reisebyråer som selger billetter til hurtigbåter. Fra denne havnen kan du reise til steder som Kreta, Kykladene, Dodekanesene, øst Hellas og nord og øst i Egeerhavet.

Naxos Guide

Naxos er en gresk øy som ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Øya har en rik og interessant historie og har vært styrt av en rekke forskjellige sivilisasjoner i løpet av historien, inkludert bysantinere, frankere og venetianere, som alle har sett preget sitt på øya. Øya er selvforsynt og har en blomstrende landbruksøkonomi takket være det fruktbare terrenget. Det dyrkes både oliven og druer på øya.
Bortsett fra de fine strendene er det venetianske slottet Kastro et populært turistmål.Om du liker å ta på deg turskoene er det mange muligheter for å gå tur i fjella, og følge de mange løypene som er rundt om på øya. Havnen til Naxos ligger i Chora, og fra her kan du reise til Piraeus ( Athen ) og andre øyer i Kykladene.