Thira til Mykonos Ferge

Thira Mykonos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 50 minutter mens Golden Star Ferries servicen seiler pop til 3 ganger daglig med en seiltid fra 2 t 20 min.

Det er 49 Uke overfarter på Thira Mykonos ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Thira - Mykonos Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 4 Daglige Avganger 1 time 50 min
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 3 Daglige Avganger 2 t 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Thira Mykonos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Thira Mykonos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Mykonos Guide

Den greske øya Mykonos er en av Kykladene og er berømt for sin unike glamour og typiske greske personlighet. Øyas hovedstad er Mykonos by, eller Hora, som er senteret for øyas turistindustri. I byen vil besøkender finne den sjarmernede gamle fergehavna, de mange tavernaene, som ligger langs kysten, museer, dyre butikker og typiske greske hvitkalkede hus, særlig i Lille Venezia kvartert. Tross alt det Mykonos by har å by på, er øyas største attraksjon for besøkender nok de mange strendene, som har gylden sand.

Det er to havner på øya. Den gamle Mykonos havn, hvor alle passasjerferger ankommer og New Port of Tourlos, som brukes mest av cruiseskip. Det er ferger fra Mykonos til Pireus og Rafina på det greske fastlandet og de andre kykladiske øyene, Dodekanesene og Kreta.