Santorini (Thira)
Mykonos
Ferger til Kykladene
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Santorini (Thira) til Mykonos Ferge

Santorini (Thira) Mykonos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 4 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 4 ganger dag, Golden Star Ferries 7 ganger Uke, Minoan Lines 3 ganger Uke & Cyclades Fast Ferries servicen er tilgjengelig opp til 4 ganger Uke.

Det er 42 Uke overfarter på Santorini (Thira) Mykonos overfarten mellom Kykladene og Kykladene og med 4 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

 • Hvor lang tid tar fergen fra Thira til Mykonos?

  Fergetiden fra Thira til Mykonos er omtrent 2h 43m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.
 • Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Thira og Mykonos?

  Det er 4 populære fergeoperatører for Thira til Mykonos. Disse er
  • SeaJets
  • Golden Star Ferries
  • Minoan Lines
  • Cyclades Fast Ferries
 • Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Thira til Mykonos?

  Bestill ferger fra Thira til Mykonos gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.
 • Hva er avstanden fra Thira til Mykonos?

  Avstanden mellom Thira til Mykonos er omtrent 79 nautiske mil.

Santorini (Thira) Mykonos Ferge anmeldelser

 • "Hellenic Seaways, high speed"

  Raskt og effektiv transport. Hyggelig betjening og hjelpsom og serviceinnstilt personale, spesielt i infokiosk på havnen, hvor du løser inn reservasjonen til biletter før ombordstigning.

  'Highspeed' travelled on Highspeed

  Les mer Les mindre
 • "Lett"

  Har aldri gjort dette før. Alt var lett og enkelt – fra booking til reisen. Vil bruke Sea Jets igjen.

  'Superjet' travelled on Superjet

  Les mer Les mindre
 • "Effektiv fergetur"

  Rask, presis og effektiv fergetur

  'Highspeed' travelled on Highspeed

  Les mer Les mindre
 • "Efficient and welcoming staff"

  We travelled to and from Naxos and had bought seats without table. That worked perfectly. Placing our luggage nearby was also smart. I have no problem recommending this ferry.

  'Highspeed' travelled on Highspeed

  Les mer Les mindre

Santorini (Thira) Guide

Den greske øya Santorini, eller Thira som den egentlig heter ligger sør i Egeerhavet rundt 200 km sørøst for det greske fastlandet. Øya er en del av Kykladene, og er en av de få øyene i Europa som har varmt ørkenklima.
En populær aktivitet når du besøker Santorini er å ta et cruise til øyas tre holmer som ble til i antikken under et vulkanutbrudd. Holmene som heter Nea Kammeni, Palea Kammeni og Thirassia ligger rett ovenfor den vestlige delen av øya, og gir besøkende en mulig mulighet til å se den sovende vulkanen.
Øyas hovedstad er Fira og har de typpiske hvitkalkede husene, blå kuplede kirker og små gater med trapper fulle av butikker, kafeer, restauranter og barer.

Øya Santorini har to havner. Hovedhavnen er Athinios, hvor alle ferger og kommersielle skip legger til kai. Den gamle havnen som er den andre havnen brukes hovedsakelig til cruiseskip. Fra hovedhavnen kan man ta ferger til Piraeus, Rafina og til de andre øyene i Kykladene. Både konvensjonelle- og høyhastighetsferger opererer på disse rutene.


Mykonos Guide

Den greske øya Mykonos er en av Kykladene og er berømt for sin unike glamour og typiske greske personlighet. Øyas hovedstad er Mykonos by, eller Hora, som er senteret for øyas turistindustri. I byen vil besøkender finne den sjarmernede gamle fergehavna, de mange tavernaene, som ligger langs kysten, museer, dyre butikker og typiske greske hvitkalkede hus, særlig i Lille Venezia kvartert. Tross alt det Mykonos by har å by på, er øyas største attraksjon for besøkender nok de mange strendene, som har gylden sand.

Det er to havner på øya. Den gamle Mykonos havn, hvor alle passasjerferger ankommer og New Port of Tourlos, som brukes mest av cruiseskip. Det er ferger fra Mykonos til Pireus og Rafina på det greske fastlandet og de andre kykladiske øyene, Dodekanesene og Kreta.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.