Ios til Heraklion Ferge

Ios Heraklion fergeruten knytter Kykladene med Kreta og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Cyclades Fast Ferries seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 25 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 6 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 45 min.

Det er 9 Uke overfarter på Ios Heraklion ruten mellom Kykladene og Kreta. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Ios - Heraklion Fergeselskaper

  • Cyclades Fast Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 3 t 25 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 6 Ukentlige Avganger 2 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ios Heraklion priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ios Heraklion ruten er for en bil og 1 passasjer.

Ios Guide

Den greske øya Ios er del af Kykladene og ligger midt mellom øya Naxos og øya Santorini. Øyas terreng er preget av bretter og klipper som fører ned til havet på de fleste sidene av øya. Beliggende på den nordlige vestkysten er øyas havn som bare er en kort avstand fra landsbyen Chora. Turen mellom Chora og havnen kan tas på fots på ca. 15 minutter. Landsbyen er preget av smale stier og gater, hvorav de fleste nå er blitt overtatt av bar, restauranter, butikker og natklubber.

Det er fergeforbindelser mellom Ios og Piræus og Rafina med en seiltid på mellom 4½ timer og 8 timer, avhengig av fergen og reisemålet. I sommermånedene er Ios også knyttet til de andre øyene i Kykladene.

Heraklion Guide

Heraklion ligger på den greske øya Kreta, og er øyas største by og et hovedsenter i Hellas. Byen kan føre tilbake historien sin til det 9. århundret e.kr., da utviklingen dens begynte og senere kom den under innflytelse av araberne, venetianerne og osmannerene. Populære steder i byen inkluderer festningsmurerne, som hovedsakelig er grensene av den gamle byen. Disse ble først bygget av araberne og deretter forsterket av venetianerne. Fra de syv bastionene, er det bare Martinengo bastion som har overlevd til denne dagen, og er, hvor besøkender finner graven av den berømte forfatteren N. Kazantzakis.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til destinasjoner, som inkluderer Santorini, Ios, Paros, Mykonos og Rhodos. Det er også fergeforbindelser til Pireus på det greske fastlandet.