Milos til Paros Ferge

Milos Paros fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 14 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 35 minutter mens Blue Star Ferries servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 5 t 20 min.

Det er 17 Uke overfarter på Milos Paros ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Milos - Paros Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 14 Ukentlige Avganger 1 time 35 min
    • Få pris
  • Blue Star Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 5 t 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Milos Paros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Milos Paros ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Milos Guide

Milos er beliggende i Egeerhavet, nord for Kreta-havet, og er del Kykladene. Milos er nok mest berømt for statuen sin av Aphrodite (”Venus fra Milo”, som nå er utstilt på Louvre-museet i Paris). Øya er også kjent for statuene av den greske gud Asklepios, som nå er utstilt på British Museum i London, og Posedidion og en arkaisk Apollo i Athen. Omkring den lille havnen i Adamas, kan man finne små butikker som selger suvenirer, håndlavde gaver og smykker, samt lokalt produserte varer og matvarer.

Øya er forbundet med havnen i Piræus, andre havner i Kykladene, havner i Dodekanesene og Kreta med både konvensjonell ferge og raskferge. I sommermånedene er det daglige fergeforbindelser til og fra øya. Øyas annen havn, som ligger i Apollonia, har fergeforbindelser til øyene Kimolos og Glaranissia.

Paros Guide

Den greske øya Paros ligger i Egeerhavet og er en del av Kykladene. Øya ligger vest for øya Naxos som er ca. en time unna med ferge, og 160 km sørøst for havnen i Pireus.
Øya er en populær feriedestinasjon og har et rykte på seg for å være en veldig vennlig og gjestfri øy. Paros er den nest største av øyene i Kykladene, og her kan du underholde deg med mange spennende vannaktiviteter. Attraksjoner på øya er kirken Panayia Ekatontapyliani som er fra ca. år 326, den er verdig populær blant turistene. Ønsker du å slappe av er det noen koselige tavernaer langs strandpromenaden i Parikia samt noen fine strender som Agia Irini, Farangas, Kato og Logaras.