Heraklion
Santorini (Thira)
Ferger til Kykladene
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Heraklion til Santorini (Thira) Ferge

Heraklion Santorini (Thira) fergeruten knytter Kreta med Kykladene og leveres for øyeblikket av 5 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 1 ganger Uke, Anek Lines 1 ganger Uke, SeaJets 12 ganger Uke, Minoan Lines 3 ganger Uke & Cyclades Fast Ferries servicen er tilgjengelig opp til 4 ganger Uke.

Det er 21 Uke overfarter på Heraklion Santorini (Thira) overfarten mellom Kreta og Kykladene og med 5 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Heraklion til Santorini (Thira) Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Kreta til Kykladene
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

 • Hvor lang tid tar fergen fra Heraklion til Thira?

  Fergetiden fra Heraklion til Thira er omtrent 2h 59m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.
 • Hvor mye koster fergen fra Heraklion til Thira?

  Fergeprisen fra Heraklion til Thira kan variere avhengig av sesong. Gjennomsnittsprisen for en ferge fra Heraklion til Thira er 390 €.
 • Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Heraklion og Thira?

  Det er 5 populære fergeoperatører for Heraklion til Thira. Disse er
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines
  • SeaJets
  • Minoan Lines
  • Cyclades Fast Ferries
 • Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Heraklion til Thira?

  Bestill ferger fra Heraklion til Thira gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.
 • Hva er avstanden fra Heraklion til Thira?

  Avstanden mellom Heraklion til Thira er omtrent 59 nautiske mil.

Heraklion Santorini (Thira) Ferge anmeldelser

 • "Lett"

  Har aldri gjort dette før. Alt var lett og enkelt – fra booking til reisen. Vil bruke Sea Jets igjen.

  'Superjet' travelled on Superjet

  Les mer Les mindre

Heraklion Guide

Den greske Heraklion er hovedstaden og den største byen på øya Kreta. Knossos er en populær turist attraksjon, og ligger ca. 5 km fra Heraklion. Dette viktige arkeologiske området var Palace of King Minos og hjem til Minotaurus, hvis man tror på legenden. Slottet ble bygget over restene av en tidligere bosetning fra steinalderen.

En viktig attraksjon i selve byen er det arkeologiske museum, som ligger på det ene hjørnet av den sentrale Eleftherias Square, i et ombygget kraftwerft. Museet innsamler og viser mange gjenstander fra Knossos, Archanes, Phaestos, Zakro og mange andre arkeologiske steder på øya. Museets samling spenner over flere tusen år og omfatter Phaestos disk, klassiske hellenske og romerske skulpturer, freskoer, juveler, veggmalerier og keramikk.

Heraklion havn er viktig for både passasjertrafikk og frakt. Herfra er det fergeforbindelser til Santorini, Los, Paros, Mykonos og Rhodos. Det er også daglige avganger til Piræus på fastlandet.


Santorini (Thira) Guide

Den greske øya Santorini eller Thira som den egentlig heter ligger sør i Egeerhavet rundt 200 km sørøst for det greske fastlandet. Øya er en del av Kykladene og har blitt formet av vulkanen som er i området. En populær severdighet på øya er ‘calera’ krateret som er fylt av vatn og er omkranset av en vegg av fargerike klipper som det ligger små hus på. Øya er også kjent for de vakre strendene, den travle havnen, arkeologiske funn og verdens vakreste solnedgang som kan best ses fra landsbyen Oja helt nord på tippen av øya.
Strendene på Santorini er dekt med vulkansk sand, som gjør at stranda blir ganske varm om sommeren, og nytes best på en solseng eller et håndkle. De beste strendene finner du øst langs kyststripen og den mest populære stranden er i Perisa. Andre strender er Perivolos Beach, som også er nydelig og Red Beach som ligger ved siden av gamle Akrotiri.


Heraklion til Thira Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 04/12/2023 og 10.12.2023.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Blue Star Ferries 22:45 01:55 3 timer 10 minutter Man

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.