Mykonos til Heraklion Ferge

Mykonos Heraklion fergeruten knytter Kykladene med Kreta og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Minoan Lines seiler opp til 3 ganger Uke, Cyclades Fast Ferries 4 ganger Uke & SeaJets servicen er tilgjengelig opp til 7 ganger Uke.

Det er 14 Uke overfarter på Mykonos Heraklion overfarten mellom Kykladene og Kreta og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Mykonos - Heraklion Fergeselskaper

 • Minoan Lines
  • 3 Ukentlige Avganger 5 t 30 min
  • Få pris
 • Cyclades Fast Ferries
  • 4 Ukentlige Avganger 5 t 10 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 7 Ukentlige Avganger 4 t 55 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Mykonos Heraklion priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Mykonos Heraklion ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Mykonos Guide

Mykonos er del av Kykladene og ligger mellom øyene Tinos, Paros og Naxos. Hovedbyen på øya, også kalt Mykonos (eller Chora for de lokale), har typisk kykladisk arkitektur med hvitkalkede hus med blå vinduer, smale gater og små hvite kapell med himmelblå kupler. Mange besøkende velger å ta en spasertur gjennom Chora, den gamle havnen, Lille Venezia og slottet for å oppleve byens sjarme. Øay har generelt et livlig natteliv og er blant annet kjent som ”Hellas Ibiza”.

Øya har to havner. Den gamle Mykonos havn er, hvor passasjerferger ankommer og New Port of Tourlos er hvor cruiseskip hovedsakelig legger til. Det er fergeforbindelser fra Mykonos til Piræus og Rafina på det greske fastlandet og de andre øyene i Kykladene, Dodekanesene og Kreta.

Heraklion Guide

Heraklion ligger på den greske øya Kreta, og er øyas største by og et hovedsenter i Hellas. Byen kan føre tilbake historien sin til det 9. århundret e.kr., da utviklingen dens begynte og senere kom den under innflytelse av araberne, venetianerne og osmannerene. Populære steder i byen inkluderer festningsmurerne, som hovedsakelig er grensene av den gamle byen. Disse ble først bygget av araberne og deretter forsterket av venetianerne. Fra de syv bastionene, er det bare Martinengo bastion som har overlevd til denne dagen, og er, hvor besøkender finner graven av den berømte forfatteren N. Kazantzakis.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til destinasjoner, som inkluderer Santorini, Ios, Paros, Mykonos og Rhodos. Det er også fergeforbindelser til Pireus på det greske fastlandet.