Folegandros til Naxos Ferge

Folegandros Naxos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 5 minutter mens Blue Star Ferries servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 15 min.

Det er 4 Uke overfarter på Folegandros Naxos ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Folegandros - Naxos Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 3 Ukentlige Avganger 2 t 5 min
    • Få pris
  • Blue Star Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 3 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Folegandros Naxos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Folegandros Naxos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Folegandros Guide

Folegandros er en gresk øy i Egeerhavet og er en del av Kykladene. Den lille øya er ca. 32 kvadratkilometer, har omkring 765 innbyggere og tre landsbyer; Chora, Karavostasis, som også er øyas havn, og Ano Meria. Kirken Panaghia tilbyr gjester en hyggelig gåtur med storslått utsikt over Chora og øyas vestkyst. Folegandros har en rekke deilige strender, men alle er nokså vanskelige å komme til. Noen krever litt av en gåtur eller er bare tilgjengelige med båt. De to strendene, som kan nås med bil, er Karavostasi og Angali.

Det er fergeforbindelser til øya fra Piræus, Rafini, de andre Kykladene, Kreta, Rhodos og Dodekansene.

Naxos Guide

Naxos er en gresk øy som ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Øya har en rik og interessant historie og har vært styrt av en rekke forskjellige sivilisasjoner i løpet av historien, inkludert bysantinere, frankere og venetianere, som alle har sett preget sitt på øya. Øya er selvforsynt og har en blomstrende landbruksøkonomi takket være det fruktbare terrenget. Det dyrkes både oliven og druer på øya.
Bortsett fra de fine strendene er det venetianske slottet Kastro et populært turistmål.Om du liker å ta på deg turskoene er det mange muligheter for å gå tur i fjella, og følge de mange løypene som er rundt om på øya. Havnen til Naxos ligger i Chora, og fra her kan du reise til Piraeus ( Athen ) og andre øyer i Kykladene.