Book en Rethymno ferge

Rethymno fergehavn på Kreta knytter deg med Thira (Santorini) på Kykladene med et valg av opp til 2 avganger ukentlig. Seiltiden for Rethymno til Thira overfarten er fra 2 timer 20 minutter, og med SeaJets.

Rethymno havn kart

Trykk her for kart

Rethymno Ferge servicer

  • SeaJets
    • 2 Ukentlige Avganger 2 t 20 min
    • Få pris

Rethymno Guide

Den vakre historiske byen Rethymno er beliggende mellem Heraklion og Chania, og er den tredje største byen på øya Kreta.

Rethymno har enestående natur og en variasjon av landskap med blomstrende daler, barkse fjell, klippefylt kyster og lange sandstrender. Den østlige siden av regionen er for det meste fjellrik, mens den nordlige og sørlige siden har fantastiske strender, som er populære om sommeren.

Rethymno er en av de best bevarte middelalderbyene i Hellas, med venetianske befestningsverker, ortodokse og katolske kirker, moskeer, storslåtte venetianske villaer, buer og brosteinsbelagte gater.

Den venetianske havnen er antagelig ett av de mest populære stedene i byen. Den lille havnen var av stor strategisk betydning i den venetianske perioden, og har gjennomgått en lang rekke konstruksjoner siden 1300. I dag ligger kafeer og restauranter langs havnen.