Book en Rethymno ferge

Rethymno fergehavn på Kreta er tjent av en rekke fergeruter med overfarter til Thira (Santorini) & Mykonos. Det er et valg av 3 Ukentlige Avganger og havnen i Rethymno knytter Kreta med Kykladene.

Seiltiden varierer fra 2 timer 25 minutter på Thira (Santorini) servicen til 5 timer 5 minutter på Mykonos servicen.

Selv om det er en kort beskrivelse på denne siden, kan informasjon variere basert på årstiden, slik at vi vil råde deg til å se seiltider og priser på vår Rethymno billett-søk.

Rethymno havn kart

Trykk her for kart

Rethymno Ferge servicer

  • Sea Jets
    • 2 Ukentlige Avganger 2 t 25 min
    • Få pris
  • Sea Jets
    • 1 Ukentlig Avgang 5 t 5 min
    • Få pris

Rethymno Guide

Den vakre historiske byen Rethymno er beliggende mellem Heraklion og Chania, og er den tredje største byen på øya Kreta.

Rethymno har enestående natur og en variasjon av landskap med blomstrende daler, barkse fjell, klippefylt kyster og lange sandstrender. Den østlige siden av regionen er for det meste fjellrik, mens den nordlige og sørlige siden har fantastiske strender, som er populære om sommeren.

Rethymno er en av de best bevarte middelalderbyene i Hellas, med venetianske befestningsverker, ortodokse og katolske kirker, moskeer, storslåtte venetianske villaer, buer og brosteinsbelagte gater.

Den venetianske havnen er antagelig ett av de mest populære stedene i byen. Den lille havnen var av stor strategisk betydning i den venetianske perioden, og har gjennomgått en lang rekke konstruksjoner siden 1300. I dag ligger kafeer og restauranter langs havnen.