Syros til Paros Ferge

Syros Paros fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Minoan Lines seiler opp til 1 ganger Uke, Blue Star Ferries 3 ganger Uke & SeaJets servicen er tilgjengelig opp til 1 ganger Uke.

Det er 5 Uke overfarter på Syros Paros overfarten mellom Kykladene og Kykladene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Syros - Paros Fergeselskaper

 • Minoan Lines
  • 1 Ukentlig Avgang 1 time 50 min
  • Få pris
 • Blue Star Ferries
  • 3 Ukentlige Avganger 1 time 10 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 1 Ukentlig Avgang 1 time
  • Få pris

Gjennomsnittlige Syros Paros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Syros Paros ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Syros Guide

Den greske øya Syros er del av Kykladene og ligger i Egeerhavet, omkring 145 km sørøst for Athen, den greske hovedstaden. Øyas historie går tilbake til omkring det 3. årtusenet f.kr. Gjenstander gravd ut på øya viser at det må ha vært et metallarbeid laboratorium på øya, som menes å ha hatt er forretningsforhold til Lilleasia. Under det 6. århundret f.kr. ble øya okkupert av samene, og mange av beboene dens flyttet.

Utover øyas skjønnhet, har den et blomstrende kulturliv og en kjærlighet til kunst. Turister bør ta seg tid til å besøkes øyas museer og gallerier, samt spasere gjennom de vakre landsbyens gater.

Det er fergeforbindelser fra øyas havn til Rafina og Piræus, Kykladene, Dodekanesene, Kreta, Thessaloniki og Skiathos.

Paros Guide

Den greske øya Paros ligger i Egeerhavet og er en del av Kykladene. Øya ligger vest for øya Naxos som er ca. en time unna med ferge, og 160 km sørøst for havnen i Pireus.
Øya er en populær feriedestinasjon og har et rykte på seg for å være en veldig vennlig og gjestfri øy. Paros er den nest største av øyene i Kykladene, og her kan du underholde deg med mange spennende vannaktiviteter. Attraksjoner på øya er kirken Panayia Ekatontapyliani som er fra ca. år 326, den er verdig populær blant turistene. Ønsker du å slappe av er det noen koselige tavernaer langs strandpromenaden i Parikia samt noen fine strender som Agia Irini, Farangas, Kato og Logaras.