Mykonos til Karlovassi Ferge

Mykonos Karlovassi fergeruten knytter Kykladene med Samos. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 40 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Mykonos Karlovassi fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Mykonos - Karlovassi Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 3 t 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Mykonos Karlovassi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Mykonos Karlovassi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Mykonos Guide

Mykonos er del av Kykladene og ligger mellom øyene Tinos, Paros og Naxos. Hovedbyen på øya, også kalt Mykonos (eller Chora for de lokale), har typisk kykladisk arkitektur med hvitkalkede hus med blå vinduer, smale gater og små hvite kapell med himmelblå kupler. Mange besøkende velger å ta en spasertur gjennom Chora, den gamle havnen, Lille Venezia og slottet for å oppleve byens sjarme. Øay har generelt et livlig natteliv og er blant annet kjent som ”Hellas Ibiza”.

Øya har to havner. Den gamle Mykonos havn er, hvor passasjerferger ankommer og New Port of Tourlos er hvor cruiseskip hovedsakelig legger til. Det er fergeforbindelser fra Mykonos til Piræus og Rafina på det greske fastlandet og de andre øyene i Kykladene, Dodekanesene og Kreta.

Karlovassi Guide

Turistbyen og havnen Karlovassi er en av de mest populære byene på den greske øya Samos, som ligger i det nordlige Egeerhavet. Øya har en rik historie og er en viktig handelspunkt for den egeiske regionen.

Byen ligger på den nordlige delen av øya og frem til det 20. århundret, var den nok best kjent for tobakk produksjon og garveri. En populær attraksjon i byen er Tannery Museum, som forteller om øyas lange historie i garveri som går tilbake til oldtiden. Det er også noen fine eksempler på neo-klassiske palé i byen, som ligger ved siden av restene av store steiner fabrikker.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Pireus, Chios, Fournoi, Agios Kirikos, Evdilos, Syros og Kavala.