Mykonos til Rethymno Ferge

Mykonos Rethymno fergeruten knytter Kykladene med Kreta og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 5 timer 45 minutter mens Golden Star Ferries servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 8 t 30 min.

Det er 4 Uke overfarter på Mykonos Rethymno ruten mellom Kykladene og Kreta. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Mykonos - Rethymno Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 2 Ukentlige Avganger 5 t 45 min
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 8 t 30 min
    • Få pris

Mykonos Guide

Mykonos er del av Kykladene og ligger mellom øyene Tinos, Paros og Naxos. Hovedbyen på øya, også kalt Mykonos (eller Chora for de lokale), har typisk kykladisk arkitektur med hvitkalkede hus med blå vinduer, smale gater og små hvite kapell med himmelblå kupler. Mange besøkende velger å ta en spasertur gjennom Chora, den gamle havnen, Lille Venezia og slottet for å oppleve byens sjarme. Øay har generelt et livlig natteliv og er blant annet kjent som ”Hellas Ibiza”.

Øya har to havner. Den gamle Mykonos havn er, hvor passasjerferger ankommer og New Port of Tourlos er hvor cruiseskip hovedsakelig legger til. Det er fergeforbindelser fra Mykonos til Piræus og Rafina på det greske fastlandet og de andre øyene i Kykladene, Dodekanesene og Kreta.

Rethymno Guide

Den vakre historiske byen Rethymno er beliggende mellem Heraklion og Chania, og er den tredje største byen på øya Kreta.

Rethymno har enestående natur og en variasjon av landskap med blomstrende daler, barkse fjell, klippefylt kyster og lange sandstrender. Den østlige siden av regionen er for det meste fjellrik, mens den nordlige og sørlige siden har fantastiske strender, som er populære om sommeren.

Rethymno er en av de best bevarte middelalderbyene i Hellas, med venetianske befestningsverker, ortodokse og katolske kirker, moskeer, storslåtte venetianske villaer, buer og brosteinsbelagte gater.

Den venetianske havnen er antagelig ett av de mest populære stedene i byen. Den lille havnen var av stor strategisk betydning i den venetianske perioden, og har gjennomgått en lang rekke konstruksjoner siden 1300. I dag ligger kafeer og restauranter langs havnen.