Koufonissi til Katapola Ferge

Koufonissi Katapola fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 4 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 25 Minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 30 min.

Det er 11 Uke overfarter på Koufonissi Katapola ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Koufonissi - Katapola Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 25 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 7 Ukentlige Avganger 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Koufonissi Katapola priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Koufonissi Katapola ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Koufonissi Guide

Den greske øya Koufonisia ligger i Kykladene i Naxos kommune. Øya ligger sørøst for øya Naxos og vest for øya Amorgos. Koufonisia består av tre forskjellige øyer; Kato og Pan Koufonisia og Keros som er ubebodd og et beskyttet arkeologisk område. Gjenstander funnet på Keros i det 20. århundret, inkluderer en lang rekke kunstverker. Kato Koufonisia er også ubebodd og ligger ved siden av Pano Koufonisia, Shoinousa og Kero. Pano Koufonisia er den minste og tettest befolket øya i den kykladiske øygruppen. Den lille kirken Panagia som er bygget over gamle ruiner, er kanskje det mest populære synet på øya. Øyas havn brukes hovedsakelig av turistbåter og fiskefartøyer. Besøkende til øya møtes av en hvit vindmølle, som er plassert på den østlige side av havnen. Hovedbyen på æya er Chora, som ligger på den sørvestlige kysten og mange hus av typisk kykladisk arkitektur.