Evdilos til Mykonos Ferge

Evdilos Mykonos fergeruten knytter Ikaria med Kykladene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 5 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Evdilos Mykonos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Evdilos - Mykonos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 2 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Evdilos Mykonos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Evdilos Mykonos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Evdilos Guide

Evdilos er en landsby på den greske øy Ikaria i Egeerhavet, og var opprinnelig øyas hovedstad. I dag er den en lille sjarmerende landsby en viktig havneby og sentrum for det nordlige, sentrale og vestlige Ikaria. Landsbyen er preget av smale gater, gamle palé og betraktes som en av de mest arkitektonisk tradisjonelle bosetninger på øya.

Byens havn betjener den nordlige siden av øya og er en av to havner som betjener Ikaria. Fra havnen er det daglige fergeforbindelser til Samos og Piræus.

Mykonos Guide

Den greske øya Mykonos er en av Kykladene og er berømt for sin unike glamour og typiske greske personlighet. Øyas hovedstad er Mykonos by, eller Hora, som er senteret for øyas turistindustri. I byen vil besøkender finne den sjarmernede gamle fergehavna, de mange tavernaene, som ligger langs kysten, museer, dyre butikker og typiske greske hvitkalkede hus, særlig i Lille Venezia kvartert. Tross alt det Mykonos by har å by på, er øyas største attraksjon for besøkender nok de mange strendene, som har gylden sand.

Det er to havner på øya. Den gamle Mykonos havn, hvor alle passasjerferger ankommer og New Port of Tourlos, som brukes mest av cruiseskip. Det er ferger fra Mykonos til Pireus og Rafina på det greske fastlandet og de andre kykladiske øyene, Dodekanesene og Kreta.