Naxos til Syros Ferge

Naxos Syros fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 8 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 50 minutter mens Hellenic Seaways servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 55 min.

Det er 9 Uke overfarter på Naxos Syros ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Naxos - Syros Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 8 Ukentlige Avganger 1 time 50 min
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 2 t 55 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Naxos Syros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Naxos Syros ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Naxos Guide

Den greske øya Naxos er del av Kykladene som ligger i Egeerhavet. Naxos by, eller Chora, er øyas største by og ligger på vestkysten av øya. Her finner du også en av de største havnene i Egeerhavet.
Byen er populær blant turister, og som resultat er det mange barer, restauranter og kafeer for å imøtekomme de. Den lille øya Palatia, som strekker seg fra fastlandet Naxos, er byens emblem. På den lille øya ligger Portara, som er et monument som ligner en dør som står alene, uten vegger festet til hver side. Det anbefales å se solnedgangen ved Portara. Øya er også kjent for den gode maten, Naxian-poteter som de dyrker, vin, kitron likør og en populær ost som heter Graviera. Det er mange restauranter rundt om på øya som serverer god lokalmat til turister. Det er fergeforbindelser mellom Naxos og Pireus og de andre øyene i Kykladene fra her.

Syros Guide

Den greske øya Syros er del av Kykladene, og er usedvanlig, siden arkitekturen dens er mer middelaldersk enn den typiske kykladiske arkitekturen. Øyas hovedstad er Ermoupolis, og her kan man se noen fine eksepmpler på venetianske palé. I Vaproia kvarter kan besøkender finne deilige, store kirker og imponerende neo-klassiske bygninger, som rådhuset og Apollo Theatre. Øyas strender er også populære, og de er godt utstyrt til turister og har et godt utvalg av fasiliteter.

Øya kan føre tilbake historien sin til det 3. århundret f.kr., hvor tegn på bosetning er blitt funnet i Halandriani og Kastri deler av øya. Gjenstander funnet viser at det var en slags metall workshop på øya, som muligens hadde handelsforbindelser med Lilleasia.