Paros til Koufonissi Ferge

Paros Koufonissi fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 5 minutter mens Hellenic Seaways servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 35 min.

Det er 10 Uke overfarter på Paros Koufonissi ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Paros - Koufonissi Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 3 t 5 min
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Paros Koufonissi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Paros Koufonissi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Paros Guide

Den greske øya Paros er del av Kykladene og ligger 160 km sørøst for havnen i Piræus. Paros er historisk kjent for sin fine hvite marmor, og marmor miner og stenbrudd kan finnes rundt på øya. I dag er øyas viktigste inntektskilde turisme. Hovedstaden, Parikika, er en typisk vakker kykladisk landsby med hvitkalkede hus og neo-klassiske pale. Stående på toppen av en brett midt i landsbyen er et venetiansk slott fra det 13. århundret, som gir en herlig utsikt over byen og det omkringliggende området. Det er også en viktig kirkelig attraksjon i byen i form av Panayia Ekatotapyliani fra det 6. århundret.

Øyas havn ligger også i Parikia og herfra er det generelt fergeforbindelser til Piræus og de andre øyene i Kykladene.

Koufonissi Guide

Den greske øya Koufonisia ligger øst for øya Naxos og vest for øya Amorgos, og består av to holme, Pano Koufonisi og Kato Koufonisi. De to holme er atskilt av et smug som er omkring 200 meter bredt, og øyas navn kommer fra det greske ordet for ”hule øy”, som er en henvisning til de to store hulene, som fikk pirater til å tro at øya var hul, når de så den fra havet.

Pano Koufonisi er den eneste bebodd av de to holme er et populært reisemål for besøkender, som ønsker å slappe av på øyas gyldne strender eller svømme i det krystallklare vannet.