Evdilos til Pireus Ferge

Evdilos Pireus fergeruten knytter Ikaria med Athen. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 5 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 55 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Evdilos Pireus fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Evdilos - Pireus Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 5 Ukentlige Avganger 5 t 55 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Evdilos Pireus priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Evdilos Pireus ruten er for en bil og 1 passasjer.

Evdilos Guide

Evdilos er en landsby på den greske øy Ikaria i Egeerhavet, og var opprinnelig øyas hovedstad. I dag er den en lille sjarmerende landsby en viktig havneby og sentrum for det nordlige, sentrale og vestlige Ikaria. Landsbyen er preget av smale gater, gamle palé og betraktes som en av de mest arkitektonisk tradisjonelle bosetninger på øya.

Byens havn betjener den nordlige siden av øya og er en av to havner som betjener Ikaria. Fra havnen er det daglige fergeforbindelser til Samos og Piræus.

Pireus Guide

Den greske byen Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden, Havnen er et hovedpunkt for fergenettverket i Egeerhavet. Pireus blir ofte sett på som en av forstedene til Athen som ligger 12 km unna, men har bystatus.
Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner fine restauranter, kafeer og barer. En festival som er populær i Pireus er filmfestivalen ‘ The Ecocinema International Film Festival’ som blir holdt hvert år i februar. Denne festivalen holder til i bykvarteret i kinoene Atticon Cinema og Cineac Cinema. Sjøfronten er full av restauranter, barer og nattklubber som ble opppusset til OL i Athen, og de laget til og med en promenade så du kan se murene fra middelalderen. Dette minner folk på den interessante fortiden til byen og ting som har vært.