Mykonos til Ios Ferge

Mykonos Ios fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Cyclades Fast Ferries seiler opp til 3 ganger Uke, SeaJets 13 ganger Uke & Golden Star Ferries servicen er tilgjengelig opp til 7 ganger Uke.

Det er 23 Uke overfarter på Mykonos Ios overfarten mellom Kykladene og Kykladene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Mykonos - Ios Fergeselskaper

 • Cyclades Fast Ferries
  • 3 Ukentlige Avganger 2 t
  • Få pris
 • SeaJets
  • 13 Ukentlige Avganger 1 time 15 min
  • Få pris
 • Golden Star Ferries
  • 7 Ukentlige Avganger 2 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Mykonos Ios priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Mykonos Ios ruten er for en bil og 1 passasjer.

Mykonos Guide

Mykonos er del av Kykladene og ligger mellom øyene Tinos, Paros og Naxos. Hovedbyen på øya, også kalt Mykonos (eller Chora for de lokale), har typisk kykladisk arkitektur med hvitkalkede hus med blå vinduer, smale gater og små hvite kapell med himmelblå kupler. Mange besøkende velger å ta en spasertur gjennom Chora, den gamle havnen, Lille Venezia og slottet for å oppleve byens sjarme. Øay har generelt et livlig natteliv og er blant annet kjent som ”Hellas Ibiza”.

Øya har to havner. Den gamle Mykonos havn er, hvor passasjerferger ankommer og New Port of Tourlos er hvor cruiseskip hovedsakelig legger til. Det er fergeforbindelser fra Mykonos til Piræus og Rafina på det greske fastlandet og de andre øyene i Kykladene, Dodekanesene og Kreta.

Ios Guide

Den greske øya Ios er del av Kykladene og ligger i Egeerhavet mellom øeyene Santorini og Naxos. Øya har et populært natteliv, deilige strender og en rekke historiske monumenter, som er populære blant besøkender. Øya har vært populær med turister fra hele verden i mange år, og er avgjort en av de mest populære av de kykladiske øyene. Chora er en typisk gresk landsby på øya med tradisjonelle hvitkalkede bygninger, snodde gater og fargeriker blomster. Men om natten kommer landsbyen til live med mange steder å sosialisere.

Det er mange strender på øya med hvit sand, som bare venter på å bli utforsket. Øyas mest populære strnad er Mylopotas, hvor man også finner bar og restauranter. Hvis man ønsker en mer avsondret strand, så er Valmas eller Kolitsani et godt valg.