Mantoudi til Skiathos Ferge

Mantoudi Skiathos fergeruten knytter Hellas med Sporadene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Anes Ferries. Det er opp til 10 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Mantoudi Skiathos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Mantoudi - Skiathos Fergeselskaper

  • Anes Ferries
    • 10 Ukentlige Avganger 1 time 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Mantoudi Skiathos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Mantoudi Skiathos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Skiathos Guide

Den greske øya Skiathos ligger i Egeerhavet og er ca. 12 km lang og 6 km bred, med et samlet areal på ca. 50 m2. Øya er del av Sporadene, og er øygruppens minst bebodd øy, med størstedelen av befolkningen plassert omkring den sørlige kysten. På denne delen av øya er brettene generelt mye mildere enn på den barske nordlige delen av øya. Mye av øyas indre er dekket av furuskog og er en hel del grønnere enn de fleste andre øyene i Middelhavet. Øyas størsye byer er Skiathos og Koykounaries. Øyas historie kan spores tilbake til oltiden.

Det er fergeforbindelser fra Skiathos til Thessaloniki, de andre øyene i Sporadene, Kykladene og Kreta.