Lavrio til Syros Ferge

Lavrio Syros fergeruten knytter Athen med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 55 minutter mens Blue Star Ferries servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 5 t 10 min.

Det er 3 Uke overfarter på Lavrio Syros ruten mellom Athen og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Lavrio - Syros Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 1 Ukentlig Avgang 2 t 55 min
    • Få pris
  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 5 t 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Lavrio Syros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Lavrio Syros ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Lavrio Guide

Den greske byen Lavrio, eller Laurium, som den noen ganger kalles, ligger i Attikaregionen i den sørøstlige delen av landet. Byen ligger omkring 60 km sørøst for Athen. Med en lang historie innen gruvedrift etter sølv, var byen på et tidspunkt en viktig inntektskilde for staten. Byens havn er en forstad til Athen, men er av mindre betydning enn havnen i Piræus.

Havnen i Larvrio er hjemsted for mange passasjerferger, lystbåter, kommersielle båter og fiskefartøyer. På grunn av plasseringen sin, har ferger til øyene i Kykladene og de egeiske øyer ikke en lang seiltid. Fra Lavrio er det fergeforbindelser til Kea /Tzia, Kythnos, Syros, Mykonos, Paros, Naxos, Ios, Sikinos, Folegandros, Kimolos, Milos, Amorgo, Tinos og Andros.

Syros Guide

Den greske øya Syros er del av Kykladene, og er usedvanlig, siden arkitekturen dens er mer middelaldersk enn den typiske kykladiske arkitekturen. Øyas hovedstad er Ermoupolis, og her kan man se noen fine eksepmpler på venetianske palé. I Vaproia kvarter kan besøkender finne deilige, store kirker og imponerende neo-klassiske bygninger, som rådhuset og Apollo Theatre. Øyas strender er også populære, og de er godt utstyrt til turister og har et godt utvalg av fasiliteter.

Øya kan føre tilbake historien sin til det 3. århundret f.kr., hvor tegn på bosetning er blitt funnet i Halandriani og Kastri deler av øya. Gjenstander funnet viser at det var en slags metall workshop på øya, som muligens hadde handelsforbindelser med Lilleasia.