Pireus til Katapola Ferge

Pireus Katapola fergeruten knytter Athen med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 4 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 5 timer 35 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 6 t 30 min.

Det er 11 Uke overfarter på Pireus Katapola ruten mellom Athen og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Pireus - Katapola Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 5 t 35 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 7 Ukentlige Avganger 6 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Pireus Katapola priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pireus Katapola ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Pireus Guide

Havnebyen Pireus ligger i Hellas på Saroniabukta i Attika-regionen, og er en del av byområdet til Athen. Athen sentrum er bare 12 km unna. I Pireus sentrum er det som oftest trafikkork, og av den grunn er det mange turister som ikke besøker byen. Område har det som vanlige steder har; banker, offentlige bygg, fotgjengerområder og handlegater. Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner du fine restauranter, kafeer og barer.
Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden. Her holder også Hellas sine maritime selskap til og handelsflåten i landet. For ikke så lenge siden ble havneområdet oppusset. Nå finnes det en minibank, kontor for veksling av valuta, restauranter, kafeer, barer og reisebyråer som selger billetter til hurtigbåter. Fra denne havnen kan du reise til steder som Kreta, Kykladene, Dodekanesene, øst Hellas og nord og øst i Egeerhavet.