Thira til Tinos Ferge

Thira Tinos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Golden Star Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 20 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Thira Tinos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Thira - Tinos Fergeselskaper

  • Golden Star Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 3 t 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Thira Tinos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Thira Tinos ruten er for en bil og 1 passasjer.

Tinos Guide

Den greske øya Tinos er del av Dodekanesene og ligger i Egeerhavet. Det er det perfekte reisemålet for en avslappende familieferie med strender med rolige vann og et godt utvalg av turistfasiliteter. Øyas mest tradisjonelle landsbyer ligger inne i landet, og er berømt for deres maleriske arkitetur og sjarme. Øyas mest karakteristiske landsby, med tradisjonen sin for marmor utskjæring, er Pyrgos. Tinos har en særlig plass i grekenes hjerte, siden øya er hjemsted for kirken Panagia, som anses for å være beskytter av landet.

Tinos har fergeforbindelser til Pireus og Rafina, og også til øyene Andros, Syros og Mykonos, og nesten alle de kykladiske øyene.