Rethymno til Thira Ferge

Rethymno Thira fergeruten knytter Kreta med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Golden Star Ferries servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 45 min.

Det er 4 Uke overfarter på Rethymno Thira ruten mellom Kreta og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rethymno - Thira Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 2 Ukentlige Avganger 2 t 15 min
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 3 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rethymno Thira priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rethymno Thira ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rethymno Guide

Den vakre historiske byen Rethymno er beliggende mellem Heraklion og Chania, og er den tredje største byen på øya Kreta.

Rethymno har enestående natur og en variasjon av landskap med blomstrende daler, barkse fjell, klippefylt kyster og lange sandstrender. Den østlige siden av regionen er for det meste fjellrik, mens den nordlige og sørlige siden har fantastiske strender, som er populære om sommeren.

Rethymno er en av de best bevarte middelalderbyene i Hellas, med venetianske befestningsverker, ortodokse og katolske kirker, moskeer, storslåtte venetianske villaer, buer og brosteinsbelagte gater.

Den venetianske havnen er antagelig ett av de mest populære stedene i byen. Den lille havnen var av stor strategisk betydning i den venetianske perioden, og har gjennomgått en lang rekke konstruksjoner siden 1300. I dag ligger kafeer og restauranter langs havnen.