Katapola til Milos Ferge

Katapola Milos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, SeaJets. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Katapola Milos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Katapola - Milos Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 14 Ukentlige Avganger 3 t 45 min
    • Få pris

Milos Guide

Milos er en gresk øy som er den mest vestlige øya i Kykladene og er kjent som stedet, hvor statuen av Venus, eller Afrodite, ble oppdaget, selv om statuen nå er utstilt på Louvre-museet i Paris. Øya har omkring 5000 innbyggere som bor i syv små landsbyer spredt rundt på øya. I motsetning til mange av sine kykladiske navoer, er turisme relativt ny på Milos, og turister besøker nå for å nyte øyas naturlige landskap, som er av vulkansk opprinnelse.

Øya er forbundet til Pireus havn, de andre kykladiske øyene, Dodekanesene og Kreta med ferge. Det er to havner på Milos. Hovedhavnen er i Adamas og den annen er i Apollonia som knytter øya med øyene Kimoslos og Glaronissia.