Syros til Mykonos Ferge

Syros Mykonos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 6 ganger Uke, SeaJets 7 ganger Uke & Golden Star Ferries servicen er tilgjengelig opp til 7 ganger Uke.

Det er 20 Uke overfarter på Syros Mykonos overfarten mellom Kykladene og Kykladene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Syros - Mykonos Fergeselskaper

 • Blue Star Ferries
  • 6 Ukentlige Avganger 1 time 15 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 7 Ukentlige Avganger 25 min
  • Få pris
 • Golden Star Ferries
  • 7 Ukentlige Avganger 35 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Syros Mykonos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Syros Mykonos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Syros Guide

Den greske øya Syros er del av Kykladene og ligger i Egeerhavet, omkring 145 km sørøst for Athen, den greske hovedstaden. Øyas historie går tilbake til omkring det 3. årtusenet f.kr. Gjenstander gravd ut på øya viser at det må ha vært et metallarbeid laboratorium på øya, som menes å ha hatt er forretningsforhold til Lilleasia. Under det 6. århundret f.kr. ble øya okkupert av samene, og mange av beboene dens flyttet.

Utover øyas skjønnhet, har den et blomstrende kulturliv og en kjærlighet til kunst. Turister bør ta seg tid til å besøkes øyas museer og gallerier, samt spasere gjennom de vakre landsbyens gater.

Det er fergeforbindelser fra øyas havn til Rafina og Piræus, Kykladene, Dodekanesene, Kreta, Thessaloniki og Skiathos.

Mykonos Guide

Den greske øya Mykonos er en av Kykladene og er berømt for sin unike glamour og typiske greske personlighet. Øyas hovedstad er Mykonos by, eller Hora, som er senteret for øyas turistindustri. I byen vil besøkender finne den sjarmernede gamle fergehavna, de mange tavernaene, som ligger langs kysten, museer, dyre butikker og typiske greske hvitkalkede hus, særlig i Lille Venezia kvartert. Tross alt det Mykonos by har å by på, er øyas største attraksjon for besøkender nok de mange strendene, som har gylden sand.

Det er to havner på øya. Den gamle Mykonos havn, hvor alle passasjerferger ankommer og New Port of Tourlos, som brukes mest av cruiseskip. Det er ferger fra Mykonos til Pireus og Rafina på det greske fastlandet og de andre kykladiske øyene, Dodekanesene og Kreta.