Ios til Syros Ferge

Ios Syros fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Cyclades Fast Ferries seiler opp til 3 ganger Uke, SeaJets 7 ganger Uke & Blue Star Ferries servicen er tilgjengelig opp til 1 ganger Uke.

Det er 11 Uke overfarter på Ios Syros overfarten mellom Kykladene og Kykladene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Ios - Syros Fergeselskaper

 • Cyclades Fast Ferries
  • 3 Ukentlige Avganger 3 t 5 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 7 Ukentlige Avganger 2 t
  • Få pris
 • Blue Star Ferries
  • 1 Ukentlig Avgang 4 t 55 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Ios Syros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ios Syros ruten er for en bil og 1 passasjer.

Ios Guide

Den greske øya Ios er del af Kykladene og ligger midt mellom øya Naxos og øya Santorini. Øyas terreng er preget av bretter og klipper som fører ned til havet på de fleste sidene av øya. Beliggende på den nordlige vestkysten er øyas havn som bare er en kort avstand fra landsbyen Chora. Turen mellom Chora og havnen kan tas på fots på ca. 15 minutter. Landsbyen er preget av smale stier og gater, hvorav de fleste nå er blitt overtatt av bar, restauranter, butikker og natklubber.

Det er fergeforbindelser mellom Ios og Piræus og Rafina med en seiltid på mellom 4½ timer og 8 timer, avhengig av fergen og reisemålet. I sommermånedene er Ios også knyttet til de andre øyene i Kykladene.

Syros Guide

Den greske øya Syros er del av Kykladene, og er usedvanlig, siden arkitekturen dens er mer middelaldersk enn den typiske kykladiske arkitekturen. Øyas hovedstad er Ermoupolis, og her kan man se noen fine eksepmpler på venetianske palé. I Vaproia kvarter kan besøkender finne deilige, store kirker og imponerende neo-klassiske bygninger, som rådhuset og Apollo Theatre. Øyas strender er også populære, og de er godt utstyrt til turister og har et godt utvalg av fasiliteter.

Øya kan føre tilbake historien sin til det 3. århundret f.kr., hvor tegn på bosetning er blitt funnet i Halandriani og Kastri deler av øya. Gjenstander funnet viser at det var en slags metall workshop på øya, som muligens hadde handelsforbindelser med Lilleasia.