Paros til Katapola Ferge

Paros Katapola fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 8 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 20 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 25 min.

Det er 22 Uke overfarter på Paros Katapola ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Paros - Katapola Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 8 Ukentlige Avganger 2 t 20 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 14 Ukentlige Avganger 3 t 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Paros Katapola priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Paros Katapola ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Paros Guide

Den greske øya Paros ligger i Egeerhavet og er en del av Kykladene. Øya ligger vest for øya Naxos og 160 km sørøst for havnen i Pireus. Paros er historisk kjent for sin fine hvite marmor. Rundt om på øya kan du finne marmorgruver og steinbrudd, men de er ikke i drift lenger. I dag er øyas viktigste inntektskilde turisme. Hovedstaden, Parikia, er en typisk vakker kykladisk landsby med hvitkalkede hus og neo-klassiske herregårder. På toppen av fjellsiden midt i byen kan du se et gammelt venetiansk slott fra 1200-tallet. Fra slottet kan du få en storslått utsikt utover byen og området rundt. Andre attraksjoner er kirken Panayia Ekatontapyliani som er fra ca. år 326.
Havnen ligger også i Parikia, og herfra er det fergeforbindelser til Pireus og de andre øyene i Kykladene.