Agios Konstantinos til Glossa Ferge

Agios Konstantinos Glossa fergeruten knytter Hellas med Skopelos Øy. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Anes Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Agios Konstantinos Glossa fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Agios Konstantinos - Glossa Fergeselskaper

  • Anes Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 4 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Agios Konstantinos Glossa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Agios Konstantinos Glossa ruten er for en bil og 1 passasjer.

Agios Konstantinos Guide

Agios Konstantinos er en by og kommune i Phthiotida, Hellas. Byen har en havn med regelmessige fergeforbindelser til øyene Skiathos, Skopelos og Alonnisos.

Øya er for det meste fjellrik og dekket av et teppe trær. Agios Konstantinos ligger 168 km nordvest for Athen og er en liten kystby med en befolkning på ca. 2000. Byen har itviklet seg gjennom årene til en handelsby og et turistmål, dels på grunn av havnen sin. Gjester kan nyte å slappe av på stranden og vandre gjennom gatene.