Athen (Lavrio)
Kythnos
Ferger til Kykladene
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Athen (Lavrio) til Kythnos Ferge

Athen (Lavrio) Kythnos fergeruten knytter Athen med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Hellenic Seaways seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 35 minutter mens Triton Ferries servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 45 minutter.

Det er 7 Uke overfarter på Athen (Lavrio) Kythnos ruten mellom Athen og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Athen (Lavrio) til Kythnos Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Athen til Kykladene
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Lavrio til Kythnos?

Fergetiden fra Lavrio til Kythnos er omtrent 2h 10m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Lavrio og Kythnos?

Det er 2 populære fergeoperatører for Lavrio til Kythnos. Disse er
  • Hellenic Seaways
  • Triton Ferries

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Lavrio til Kythnos?

Bestill ferger fra Lavrio til Kythnos gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Hva er avstanden fra Lavrio til Kythnos?

Avstanden mellom Lavrio til Kythnos er omtrent 26 nautiske mil.

Athen (Lavrio) Guide

Den greske byen Lavrio, eller Laurium, som den noen ganger kalles, ligger i Attikaregionen i den sørøstlige delen av landet. Byen ligger omkring 60 km sørøst for Athen. Med en lang historie innen gruvedrift etter sølv, var byen på et tidspunkt en viktig inntektskilde for staten. Byens havn er en forstad til Athen, men er av mindre betydning enn havnen i Piræus.

Havnen i Larvrio er hjemsted for mange passasjerferger, lystbåter, kommersielle båter og fiskefartøyer. På grunn av plasseringen sin, har ferger til øyene i Kykladene og de egeiske øyer ikke en lang seiltid. Fra Lavrio er det fergeforbindelser til Kea /Tzia, Kythnos, Syros, Mykonos, Paros, Naxos, Ios, Sikinos, Folegandros, Kimolos, Milos, Amorgo, Tinos og Andros.


Kythnos Guide

Kythnos er en gresk øy som ligger tett på Attika og er en del av Kykladene. Øya, som ibant kalles Termia på grunn av dens termiske kilder, er en av de mindre beøkte øeyene i Kykladene, men er populær blant turister på grunn av sine varme kilder. Det er en moderne spa beliggende i Loutra, medt o varme kilder i området.

Øyas havn ligger i Merihas og øyas hovedstad heter Hora og begge ligger på den nordlige delen av øya. På den sørlige delen av øya, er det bare områdene ved bukten av Dimitrios og Panayia Canala, som er bebodd.

Det er fergeforbindelser fra øyas havn til Pireus og Lavrio. Overfarten til Pireus tagr ca. 3 timer med konvensjonell ferge, og ca. 1 time med raskferge. Overfarten til Lavrio tar ca. 2 timer. Knythnos er også forbundet med øyene Serifos, Sifnos, Milos, Santorini, Sikinos, Folegandros og Kea.


Lavrio til Kythnos Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 15/04/2024 og 21.04.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Hellenic Seaways 07:30 10:05 2 timer 35 minutter Lør
Triton Ferries 08:15 10:00 1 time 45 minutter Fri
Triton Ferries 08:30 10:15 1 time 45 minutter Man
Hellenic Seaways 16:30 19:05 2 timer 35 minutter Tirsdag

Ombord på fergene

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.