Donoussa til Aegiali Ferge

Donoussa Aegiali fergeruten knytter Kykladene med Kykladene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 45 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Donoussa Aegiali fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Donoussa - Aegiali Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Donoussa Aegiali priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Donoussa Aegiali ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Donoussa Guide

Den greske øya Donoussa er del av Kykladene og ligger omkring 16 km øst av øya Naxos og 25 km nord av øya Amorgos. Donoussa er en ganske liten øy, som måler omkring 14 kvadratkilometer. På grunn av sin lille størrelse, har øya ikke mye turisme med få turistfasiliteter. Øyas største by kalles også Donoussa.

Mange besøkende bruker timene på å svømme i det varme, krystallklare vann ut for øyas strender. De fleste av strendene er ikke organisert og er for det meste bare tilgjengelig på fots. For de mer energiske besøkende, er øya ideell for vandring.

Donoussa kan nås med ferge fra Piræus eller med lokal båt fra Naxos og Amorgos. Den lille fergen Express Skopelitis seiler mellom Naxos, Iraklia, Schianoussa, Koufonissi; Donoussa og Amorgos tre til fem dager om uken om sommeren.