Lavrio til Kea Ferge

Lavrio Kea fergeruten knytter Athen med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 35 Minutter mens Blue Star Ferries servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time.

Det er 3 Uke overfarter på Lavrio Kea ruten mellom Athen og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Lavrio - Kea Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 1 Ukentlig Avgang 35 min
    • Få pris
  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time
    • Få pris

Gjennomsnittlige Lavrio Kea priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Lavrio Kea ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Lavrio Guide

Den greske byen Lavrio, eller Laurium, som den noen ganger kalles, ligger i Attikaregionen i den sørøstlige delen av landet. Byen ligger omkring 60 km sørøst for Athen. Med en lang historie innen gruvedrift etter sølv, var byen på et tidspunkt en viktig inntektskilde for staten. Byens havn er en forstad til Athen, men er av mindre betydning enn havnen i Piræus.

Havnen i Larvrio er hjemsted for mange passasjerferger, lystbåter, kommersielle båter og fiskefartøyer. På grunn av plasseringen sin, har ferger til øyene i Kykladene og de egeiske øyer ikke en lang seiltid. Fra Lavrio er det fergeforbindelser til Kea /Tzia, Kythnos, Syros, Mykonos, Paros, Naxos, Ios, Sikinos, Folegandros, Kimolos, Milos, Amorgo, Tinos og Andros.

Kea Guide

Den greske øya Kea er del av Kykladene, selv om arkitekturen i bygningene og landskapet er forskjellig fra de andre øyene i Kykladene. Øya kalles også Tzia, og ligger sør for Attika og overfor byen Lavrion på det greske fastlandet.

På grunn av Keas nærhet til Athen er øya populær blant athenene, som besøker den på weekendturer.

Øyas havn ligger i den vakre lille byen Korissia, som også er en av øyas mest populære attraksjoner. Byen kan kjennes ved sine hvitkalkede hus, komplett med fargerike tak, sine snodde gater og vakre kirker. Øya er også populær blant dykkere som elsker dens krystallklare vann og rike marine liv.