Chania til Milos Ferge

Chania Milos fergeruten knytter Kreta med Kykladene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Minoan Lines. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Chania Milos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Chania - Milos Fergeselskaper

  • Minoan Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 3 t 30 min
    • Få pris

Chania Guide

Chania er en by beliggende på den greske øya Kreta, omkring 70 km vest for Rethymno og 145 vest for Heraklion. Byen er spilttet i to deler. Den gamle landsbyen ligger ved siden av den gamle havnen og hovedplassen, ved siden av den vestlige enden av Kasteli, Syntrivani ligger i hjertet av den gamle byen. Den annen del av byen er moderne og større, og hvor de fleste lokale bor og arbeider. Den moderne byens eldste bydelen, går tilbake til det 18. århundret.

Øya er knyttet til Piræus, Kykladene og Dodekansene.

Milos Guide

Milos er en gresk øy som er den mest vestlige øya i Kykladene og er kjent som stedet, hvor statuen av Venus, eller Afrodite, ble oppdaget, selv om statuen nå er utstilt på Louvre-museet i Paris. Øya har omkring 5000 innbyggere som bor i syv små landsbyer spredt rundt på øya. I motsetning til mange av sine kykladiske navoer, er turisme relativt ny på Milos, og turister besøker nå for å nyte øyas naturlige landskap, som er av vulkansk opprinnelse.

Øya er forbundet til Pireus havn, de andre kykladiske øyene, Dodekanesene og Kreta med ferge. Det er to havner på Milos. Hovedhavnen er i Adamas og den annen er i Apollonia som knytter øya med øyene Kimoslos og Glaronissia.