Kea til Syros Ferge

Kea Syros fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Blue Star Ferries servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t.

Det er 3 Uke overfarter på Kea Syros ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Kea - Syros Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 1 Ukentlig Avgang 2 t 15 min
    • Få pris
  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 4 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kea Syros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kea Syros ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kea Guide

Den greske øya Kea ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Kea ligger omkring 20 km fra Cap Sounio og 60 km sørøst for Athen, den greske hovedstad. Øya er ikke særlig stor, 9 km bred og 19 km lang. Dens hode landsbyer er Korissa og Vourkari. En av de mest populære attraksjoner på øya er den vakre havnen Korissia, som er omgitt av hvitkalkede hus med fargerike tak, snodde brosteinsbelagte smug og maleriske kirker.

Øyas krystallklare vann gjør den til et populært reisemål for dykkere. Øyas farvann har fremragende utsyn, er rikt på marineliv og er fantastisk for dykking.

Syros Guide

Den greske øya Syros er del av Kykladene, og er usedvanlig, siden arkitekturen dens er mer middelaldersk enn den typiske kykladiske arkitekturen. Øyas hovedstad er Ermoupolis, og her kan man se noen fine eksepmpler på venetianske palé. I Vaproia kvarter kan besøkender finne deilige, store kirker og imponerende neo-klassiske bygninger, som rådhuset og Apollo Theatre. Øyas strender er også populære, og de er godt utstyrt til turister og har et godt utvalg av fasiliteter.

Øya kan føre tilbake historien sin til det 3. århundret f.kr., hvor tegn på bosetning er blitt funnet i Halandriani og Kastri deler av øya. Gjenstander funnet viser at det var en slags metall workshop på øya, som muligens hadde handelsforbindelser med Lilleasia.