Evdilos til Syros Ferge

Evdilos Syros fergeruten knytter Ikaria med Kykladene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 5 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Evdilos Syros fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Evdilos - Syros Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 3 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Evdilos Syros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Evdilos Syros ruten er for en bil og 1 passasjer.

Evdilos Guide

Evdilos er en landsby på den greske øy Ikaria i Egeerhavet, og var opprinnelig øyas hovedstad. I dag er den en lille sjarmerende landsby en viktig havneby og sentrum for det nordlige, sentrale og vestlige Ikaria. Landsbyen er preget av smale gater, gamle palé og betraktes som en av de mest arkitektonisk tradisjonelle bosetninger på øya.

Byens havn betjener den nordlige siden av øya og er en av to havner som betjener Ikaria. Fra havnen er det daglige fergeforbindelser til Samos og Piræus.

Syros Guide

Den greske øya Syros er del av Kykladene, og er usedvanlig, siden arkitekturen dens er mer middelaldersk enn den typiske kykladiske arkitekturen. Øyas hovedstad er Ermoupolis, og her kan man se noen fine eksepmpler på venetianske palé. I Vaproia kvarter kan besøkender finne deilige, store kirker og imponerende neo-klassiske bygninger, som rådhuset og Apollo Theatre. Øyas strender er også populære, og de er godt utstyrt til turister og har et godt utvalg av fasiliteter.

Øya kan føre tilbake historien sin til det 3. århundret f.kr., hvor tegn på bosetning er blitt funnet i Halandriani og Kastri deler av øya. Gjenstander funnet viser at det var en slags metall workshop på øya, som muligens hadde handelsforbindelser med Lilleasia.