Rhodos til Thira Ferge

Rhodos Thira fergeruten knytter Dodekanesene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 10 timer 5 minutter mens Anek Lines servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 22 t 15 min.

Det er 2 Uke overfarter på Rhodos Thira ruten mellom Dodekanesene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rhodos - Thira Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 10 t 5 min
    • Få pris
  • Anek Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 22 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rhodos Thira priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rhodos Thira ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nordøst for øya Kreta og sørøst for Athen. Øya er også en kort avstand ut for Tyrkia. Rhodos by er øyas hovedstad og største by, og dens gamle bydel er et rikt gobeleng, som består av forskjellige sivilisasjoner og kulturer. Byens middelalderske murer, dens bygninger, porter og smale smug, gamle hus og travle torg får en til å føle at man er trådt tilbake tusen av år. Utenfor Rhodos by har øya en rekke små landsbyer og badebyer som er populære blant turister. Hovedbyene er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øyas havn er det fergeforbindelser til Piræus, resten av Dodekanesene, Kykladene og Kreta.