Milos til Anafi Ferge

Milos Anafi fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Anek Lines seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 6 timer 45 minutter mens Sea Speed Ferries servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 6 t 15 min.

Det er 2 Uke overfarter på Milos Anafi ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Milos - Anafi Fergeselskaper

  • Anek Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 6 t 45 min
    • Få pris
  • Sea Speed Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 6 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Milos Anafi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Milos Anafi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Milos Guide

Milos er beliggende i Egeerhavet, nord for Kreta-havet, og er del Kykladene. Milos er nok mest berømt for statuen sin av Aphrodite (”Venus fra Milo”, som nå er utstilt på Louvre-museet i Paris). Øya er også kjent for statuene av den greske gud Asklepios, som nå er utstilt på British Museum i London, og Posedidion og en arkaisk Apollo i Athen. Omkring den lille havnen i Adamas, kan man finne små butikker som selger suvenirer, håndlavde gaver og smykker, samt lokalt produserte varer og matvarer.

Øya er forbundet med havnen i Piræus, andre havner i Kykladene, havner i Dodekanesene og Kreta med både konvensjonell ferge og raskferge. I sommermånedene er det daglige fergeforbindelser til og fra øya. Øyas annen havn, som ligger i Apollonia, har fergeforbindelser til øyene Kimolos og Glaranissia.

Anafi Guide

Den greske øya Anafi er del av Kykladene og ligger øst for øya Santorini. Ifølge legenden, er Anafi, som er et paradis av uberørt skjønnhet og ”eksotiske” strender med krystallklart hav, dukket opp fra bunnen av Det Egeiske Hav for å gi husly til argonautene. Hvis du nærmer deg øya fra bukten Ayios Nikolaos vil du se den maleriske byen lagt ut foran deg. Den ble bygget på ruinene av en venetiansk borg og er karakterisert av smale gyter og hvitkalkede hus.

Rock of Kalamos, på den østlige delen av øya, er en populær attraksjon. Det er den nest høyeste monolittiske kalksteinen etter Gibraltar og er særlig populær blant fjellklatrere som nyter utfordringen. Av interesse er også Apollon-tempelet i Anafian og klosteret Zoodochos Piyi som er plassert på bunnen av klippen.