Samos

Slik bookes ferger fra Samos til Kykladene

Det er 4 fergeruter mellom Samos og Kykladene med 6 avganger ukentlig. Hellenic Seaways leverer 4 ruter, Karlovassi til Mykonos seiler 2 avganger ukentlig, Karlovassi til Syros omkring 1 gang ukenlig, Vathi til Mykonos omkring 2 ganger ukentlig & Vathi til Syros omkring 1 gang ukenlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Samos til Kykladene for å sjekke informasjon.

Samos Kykladene kart

Trykk her for kart

Om Samos:

Samos er en gresk øy i det østlige Egeerhavet, sør for Chios og nord for Patmos og Dodekansene.

Samos var en rik og mektig bystat i oldtiden, kjent for sine vinmarker og vinproduksjon. I dag betraktes Samos ofte som en av de vakreste greske øyene. Folk kommer her for de hvite sandstrendene, maleriske landsbyer, fiskehavne og den søte viften av Samos vin.

Om Kykladene:

Kykladene er en øygruppe bestående av 220 øyer samt mindre holmer og klipper, som ligger i den sørlige delen av Egeerhavet.

Kykladene er best kjent for øyene Santorini og Mykonos, og tilbyr alt man kan forvente fra en gresk øygruppe; klippeøyer, strålende hvite landsbyer og forrykende strender.