Kreta

Slik bookes ferger fra Kreta til Kykladene

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Kreta til Kykladene. Det er 4 fergeselskaper med samlet 14 fergeruter som knytter Heraklion til Thira (Santorini) , Chania til Milos , Heraklion til Thira (Santorini) , Milos, Mykonos, Paros, Naxos, Tinos, Syros, Anafi & Ios, Sitia til Milos , Thira (Santorini) & Anafi, Heraklion til Thira (Santorini) , Milos, Mykonos, Paros, Naxos, Tinos, Syros, Anafi & Ios, Sitia til Milos , Thira (Santorini) & Anafi, Heraklion til Thira (Santorini) , Milos, Mykonos, Paros, Naxos, Tinos, Syros, Anafi & Ios & Rethymno til Thira (Santorini) .

Den raskeste ruten mellom Kreta og Kykladene er Heraklion til Thira (Santorini) med en seiltid på ca. 1 time 55 minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Kreta Kykladene kart

Trykk her for kart

Om Kreta:

Kreta er beliggende i den sørlige delen av Det Egeiske Hav, mellom Kretahavet og Det Libyske Hav. Kreta er den største og mest folkrike av de greske øyene, og den femte største i Middelhavet. Hovedstaden Heraklion spiller en vesentlig rolle i økonomien og kulturen i Hellas.

Kreta er ett av de mest populære reisemålene i Hellas. Det kontrasterende landskapet av vakre strender, imponerende fjell, kaotiske byer og skjønne landsbyer, velkommer over 2 millioner turister om året.

Om Kykladene:

Kykladene er en øygruppe bestående av 220 øyer samt mindre holmer og klipper, som ligger i den sørlige delen av Egeerhavet.

Kykladene er best kjent for øyene Santorini og Mykonos, og tilbyr alt man kan forvente fra en gresk øygruppe; klippeøyer, strålende hvite landsbyer og forrykende strender.