Kreta

Slik bookes ferger fra Kreta til Kykladene

Det er flere fergeoverfarter fra Kreta til Kykladene. Ferger knytter pt. 2 havner på Kreta med 5 havner på Kykladene.

Det er 49 avganger ukentlig på 8 fergeruter som leveres av 4 fergeselskaper, inkludert Minoan Lines, Anek Lines, SeaJets & Golden Star Ferries. Den kortest overfart tar omkring 1 time 50 minutter (Heraklion til Thira (Santorini) ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Kreta og Kykladene. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Kreta Kykladene kart

Trykk her for kart

Om Kreta:

Kreta er beliggende i den sørlige delen av Det Egeiske Hav, mellom Kretahavet og Det Libyske Hav. Kreta er den største og mest folkrike av de greske øyene, og den femte største i Middelhavet. Hovedstaden Heraklion spiller en vesentlig rolle i økonomien og kulturen i Hellas.

Kreta er ett av de mest populære reisemålene i Hellas. Det kontrasterende landskapet av vakre strender, imponerende fjell, kaotiske byer og skjønne landsbyer, velkommer over 2 millioner turister om året.

Om Kykladene:

Kykladene er en øygruppe bestående av 220 øyer samt mindre holmer og klipper, som ligger i den sørlige delen av Egeerhavet.

Kykladene er best kjent for øyene Santorini og Mykonos, og tilbyr alt man kan forvente fra en gresk øygruppe; klippeøyer, strålende hvite landsbyer og forrykende strender.