Sikinos til Syros Ferge

Sikinos Syros fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 15 minutter mens Blue Star Ferries servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 5 t 35 min.

Det er 2 Uke overfarter på Sikinos Syros ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Sikinos - Syros Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 1 Ukentlig Avgang 3 t 15 min
    • Få pris
  • Blue Star Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 5 t 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Sikinos Syros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Sikinos Syros ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Sikinos Guide

Den greske øya Sikinos er beliggende i Kykladene, mellom øyene Ios og Folegandros. I motsetning til noen av de andre Kykladiske øyer, er Sikinos, kjent som Øya av Vin, ikke særlig velutviklet, og derfor mye mer rolig. Besøkende til øya vil finne en mer autentisk atmosfære. Det er to landsbyer på øya. Allopronia ligger på den sørlige delen av øya, og er hjemsted for øyas havn. Den annen landsbyen kalles Chora, og er beliggende i brettene. Chora består av to deler; Castro mot vest og Chorio mot øst.

Det er fergeforbindelse fra øyas havn til Piræus og seilturen er omkring 3½ timer med raskfergen og 7½ timer med normal fergen. Øya er også knyttet til Folegandros, Ios, Santorni, Serifos og Sifnos.

Syros Guide

Den greske øya Syros er del av Kykladene, og er usedvanlig, siden arkitekturen dens er mer middelaldersk enn den typiske kykladiske arkitekturen. Øyas hovedstad er Ermoupolis, og her kan man se noen fine eksepmpler på venetianske palé. I Vaproia kvarter kan besøkender finne deilige, store kirker og imponerende neo-klassiske bygninger, som rådhuset og Apollo Theatre. Øyas strender er også populære, og de er godt utstyrt til turister og har et godt utvalg av fasiliteter.

Øya kan føre tilbake historien sin til det 3. århundret f.kr., hvor tegn på bosetning er blitt funnet i Halandriani og Kastri deler av øya. Gjenstander funnet viser at det var en slags metall workshop på øya, som muligens hadde handelsforbindelser med Lilleasia.