Thira til Anafi Ferge

Thira Anafi fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 15 minutter mens Anek Lines servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 45 min.

Det er 4 Uke overfarter på Thira Anafi ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Thira - Anafi Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 15 min
    • Få pris
  • Anek Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Thira Anafi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Thira Anafi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Anafi Guide

Den greske øya Anafi er del av Kykladene og ligger øst for øya Santorini. Ifølge legenden, er Anafi, som er et paradis av uberørt skjønnhet og ”eksotiske” strender med krystallklart hav, dukket opp fra bunnen av Det Egeiske Hav for å gi husly til argonautene. Hvis du nærmer deg øya fra bukten Ayios Nikolaos vil du se den maleriske byen lagt ut foran deg. Den ble bygget på ruinene av en venetiansk borg og er karakterisert av smale gyter og hvitkalkede hus.

Rock of Kalamos, på den østlige delen av øya, er en populær attraksjon. Det er den nest høyeste monolittiske kalksteinen etter Gibraltar og er særlig populær blant fjellklatrere som nyter utfordringen. Av interesse er også Apollon-tempelet i Anafian og klosteret Zoodochos Piyi som er plassert på bunnen av klippen.