Tinos til Koufonissi Ferge

Tinos Koufonissi fergeruten knytter Kykladene med Kykladene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Cyclades Fast Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Tinos Koufonissi fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Tinos - Koufonissi Fergeselskaper

  • Cyclades Fast Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 3 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Tinos Koufonissi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tinos Koufonissi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Tinos Guide

Den greske øya Tinos ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Øya var opprinnelig navngitt Opiussa og Hydroessa i oldtiden, og er nå hjemsted for kirken Jomfru Maria på Hora, som er en av de kirker i Hellas. Kirken ble bygget på det stedet hvor et ortodokst bilde av Jomfru Maria ble funnet, etter en visjon av nooen Pelagia, mellom 1823 og 1831. Den romslige kirken, som er av tradisjonell arkitektonisk stil, har mange buer og består av to etasjer med mange mindre bygninger på gårdplassen sin.

Tinos er forbundet med båt til havnene i Piræus og Rafina, og ogtil til øyene Andros, Syros og Mykonos og nesten alle de kykladiske øyene.

Koufonissi Guide

Den greske øya Koufonisia ligger øst for øya Naxos og vest for øya Amorgos, og består av to holme, Pano Koufonisi og Kato Koufonisi. De to holme er atskilt av et smug som er omkring 200 meter bredt, og øyas navn kommer fra det greske ordet for ”hule øy”, som er en henvisning til de to store hulene, som fikk pirater til å tro at øya var hul, når de så den fra havet.

Pano Koufonisi er den eneste bebodd av de to holme er et populært reisemål for besøkender, som ønsker å slappe av på øyas gyldne strender eller svømme i det krystallklare vannet.