Aegiali til Donoussa Ferge

Aegiali Donoussa fergeruten knytter Kykladene med Kykladene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 45 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Aegiali Donoussa fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Aegiali - Donoussa Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Aegiali Donoussa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Aegiali Donoussa ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Donoussa Guide

Den greske øya Donoussa er den nordligste av de små østlige Kykladene og ligger øst for øya Naxos og nord for Amorgos. Øya er ganske liten med et lite areal på omkring 13 m2 km og har en rekke bukter og skjulte sandstrender, som bare venter på å bli utforsket.

Øyas beboere, som er omkring 100, bor primært i landsbyen Donoussa, Stavros, som er den største byen og hjem til øyas havn, Mersini, Haravgi og Kalotaritissa. En populær attraksjon på øya er hulene i ’Spilia Tichou’, som ligger på den nordvestlige delen av øya, og ’Fokospilia’ på øyas østkyst. Dionysos tilbød, ifølge mytologien, Ariadni et skjulested på Donoussa, slik at Theseus ikke kunne finne henne.

Donoussa er forundet med havnene i Pireus, Naxos og Amorgos.