Dodekanesene

Slik bookes ferger fra Dodekanesene til Kykladene

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Dodekanesene til Kykladene. Det er 3 fergeselskaper med samlet 30 fergeruter som knytter Kos til Syros , Leros til Syros , Patmos til Syros & Mykonos, Rhodos til Syros , Thira (Santorini), Katapola (Amorgos), Anafi & Milos, Kos til Syros , Thira (Santorini) & Katapola (Amorgos), Rhodos til Syros , Thira (Santorini), Katapola (Amorgos), Anafi & Milos, Kos til Syros , Thira (Santorini) & Katapola (Amorgos), Rhodos til Syros , Thira (Santorini), Katapola (Amorgos), Anafi & Milos, Astypalea til Donoussa , Aegiali (Amorgos), Naxos & Paros, Kalymnos til Syros & Karpathos til Thira (Santorini) , Anafi & Milos.

Den raskeste ruten mellom Dodekanesene og Kykladene er Astypalea til Aegiali (Amorgos) med en seiltid på ca. 2 timer 15 minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Dodekanesene Kykladene kart

Trykk her for kart

Om Dodekanesene:

Dodekansene er en gruppe på 12 greske øyer og 150 mindre øyer i Det Egeiske Hav, som markerer den østlige enden på Kretahavet. Øyene hører til den sørlige Sporadene øygruppe, og har en rikt historie med bysantinske kirker og middelalderske borger.

Den største og mest kjente øya i gruppen er Rhoodos, som også har den mest historiske betydningen som øygruppens historiske hovedstad.

Om Kykladene:

Kykladene er en øygruppe bestående av 220 øyer samt mindre holmer og klipper, som ligger i den sørlige delen av Egeerhavet.

Kykladene er best kjent for øyene Santorini og Mykonos, og tilbyr alt man kan forvente fra en gresk øygruppe; klippeøyer, strålende hvite landsbyer og forrykende strender.