Astypalea til Aegiali Ferge

Astypalea Aegiali fergeruten knytter Dodekanesene med Kykladene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 35 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Astypalea Aegiali fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Astypalea - Aegiali Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 1 time 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Astypalea Aegiali priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Astypalea Aegiali ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Astypalea Guide

Astypalea er del av Dodekanesene og ligger i den sørøstlige delen av Egeerhavet, og er ca. 18 km lang og 13 km bred, på det bredeste punktet. Øyas kyst er nokså steinete med en rekke steinstrender. Den er skilt i to deler av en liten stripe land. Øyas hovedstad og hovedhavn er byen Astypalea, eller Chora som de lokale kaller den. En ny havn er bygget i Agios Andreas, hvor det er en fergeforbindelse til Piræus og de andre øyene i Dodekanesene.

Øya er knyttet til Piræus havn, og til de andre havnene i Dodekanesene, Kykladene og Kreta.