Schinoussa til Koufonissi Ferge

Schinoussa Koufonissi fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 35 Minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 15 min.

Det er 4 Uke overfarter på Schinoussa Koufonissi ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Schinoussa - Koufonissi Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 35 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 1 Ukentlig Avgang 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Schinoussa Koufonissi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Schinoussa Koufonissi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Schinoussa Guide

Den greske øya Schoinousa, eller Schinoussa, ligger i Kykladene i Egeerhavet, sør for øya Noxos. Byen Mersini er hjemsted for øyas havn. Øyas hovedstad heter Chora og har en autentisk kykladisk arkitektur med hvitkalkede hus pyntet med vakre Bougainvillea, brosteinsbelagte gater, kirker og en deilig utsikt over Egeerhavet. Det er en rik kulturhistorie på øya med en rekke monumenter som bærer vitnesbyrd om historien dens. Populære attraksjoner inkluderer kirken Eisodia Theotokou i Hora, kirken Evangelismos i Messaria, det arkeologiske museet og Cave of Peiratis, som ligger langs veien som fører til havnen. Øya er også populær blant vandrere, som nyter å utforske øya ved å vandre langs stiene dens.

Koufonissi Guide

Den greske øya Koufonisia ligger øst for øya Naxos og vest for øya Amorgos, og består av to holme, Pano Koufonisi og Kato Koufonisi. De to holme er atskilt av et smug som er omkring 200 meter bredt, og øyas navn kommer fra det greske ordet for ”hule øy”, som er en henvisning til de to store hulene, som fikk pirater til å tro at øya var hul, når de så den fra havet.

Pano Koufonisi er den eneste bebodd av de to holme er et populært reisemål for besøkender, som ønsker å slappe av på øyas gyldne strender eller svømme i det krystallklare vannet.