De Egeiske Øyer

Slik bookes ferger fra De Egeiske Øyer til Kykladene

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra De Egeiske Øyer til Kykladene. Det er 2 fergeselskaper med samlet 16 fergeruter som knytter Chios til Syros & Mykonos, Evdilos til Mykonos , Syros & Tinos, Agios Kirikos til Mykonos & Syros, Evdilos til Mykonos , Syros & Tinos, Fournoi til Mykonos & Syros, Vathi til Mykonos , Syros & Tinos, Mytilene til Mykonos & Syros, Limnos (Myrina) til Mykonos & Syros, Mytilene til Mykonos & Syros, Evdilos til Mykonos , Syros & Tinos & Vathi til Mykonos , Syros & Tinos.

Den raskeste ruten mellom De Egeiske Øyer og Kykladene er Evdilos til Mykonos med en seiltid på ca. 2 timer 5 minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

De Egeiske Øyer Kykladene kart

Trykk her for kart

Om De Egeiske Øyer:

De egeiske øyer ligger i Egeerhavet, mellom sør og østsiden av fastlands-Hellas og vestsiden av Tyrkia.

Det store området som dekkes av de egeiske øyer omfatter Kykladene, Dodekanesene, Nord-egeiske øyer, de Saroniske øyer, Sporadene, Kreta og de joniske øyer og Euboea. Øygruppen omfatter noen av de mest populære feriemålene som Kreta, Lemnos, Lesvos, Chios, Samos og Rhodos.

De egeiske øyer blir ofte sett på som den viktigste for gresk kultur og tradisjon. I tillegg til det åpenbare appellerende, sol og sand. Besøkende er tiltrukket av de tradisjonelle landsbyene hvitkalkede hus, så vel som de imponerende monumentene fra den forhistoriske sivilisasjonen som blomstret her.

Ferger er den primære metoden for å reise rundt øyene, og gjør det enkelt å komme seg rundt regionen.

Om Kykladene:

Kykladene er en øygruppe bestående av 220 øyer samt mindre holmer og klipper, som ligger i den sørlige delen av Egeerhavet.

Kykladene er best kjent for øyene Santorini og Mykonos, og tilbyr alt man kan forvente fra en gresk øygruppe; klippeøyer, strålende hvite landsbyer og forrykende strender.