Kea til Kythnos Ferge

Kea Kythnos fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 45 Minutter mens Blue Star Ferries servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 20 min.

Det er 3 Uke overfarter på Kea Kythnos ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Kea - Kythnos Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 1 Ukentlig Avgang 45 min
    • Få pris
  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kea Kythnos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kea Kythnos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kea Guide

Den greske øya Kea ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Kea ligger omkring 20 km fra Cap Sounio og 60 km sørøst for Athen, den greske hovedstad. Øya er ikke særlig stor, 9 km bred og 19 km lang. Dens hode landsbyer er Korissa og Vourkari. En av de mest populære attraksjoner på øya er den vakre havnen Korissia, som er omgitt av hvitkalkede hus med fargerike tak, snodde brosteinsbelagte smug og maleriske kirker.

Øyas krystallklare vann gjør den til et populært reisemål for dykkere. Øyas farvann har fremragende utsyn, er rikt på marineliv og er fantastisk for dykking.

Kythnos Guide

Kythnos er en gresk øy som ligger tett på Attika og er en del av Kykladene. Øya, som ibant kalles Termia på grunn av dens termiske kilder, er en av de mindre beøkte øeyene i Kykladene, men er populær blant turister på grunn av sine varme kilder. Det er en moderne spa beliggende i Loutra, medt o varme kilder i området.

Øyas havn ligger i Merihas og øyas hovedstad heter Hora og begge ligger på den nordlige delen av øya. På den sørlige delen av øya, er det bare områdene ved bukten av Dimitrios og Panayia Canala, som er bebodd.

Det er fergeforbindelser fra øyas havn til Pireus og Lavrio. Overfarten til Pireus tagr ca. 3 timer med konvensjonell ferge, og ca. 1 time med raskferge. Overfarten til Lavrio tar ca. 2 timer. Knythnos er også forbundet med øyene Serifos, Sifnos, Milos, Santorini, Sikinos, Folegandros og Kea.